Idéer och tips inför badrumsrenoveringen

Vem har inte drömt om en lyxig spaavdelning hemma. Att få koppla av med bastu eller bubbelbad och stänga ut omvärlden för en stund. När du renoverar ditt badrum, speciellt i Stockholm, har du ändå vanligen rätt få kvadratmeter att fördela på rummets olika funktioner. Läs vidare för de bästa tipsen.

Renovera Stockholm

Här i huvudstaden hittar du byggfirmor med alla tänkbara inriktningar. Om du vill renovera enbart badrummet kan du med fördel välja byggare specialiserade inom badrumsrenovering Stockholm, dessa kan även utföra stambyte Stockholm. Annars söker du på renovera Stockholm eller frågar runt bland vänner och bekanta.

Renovera badrum Stockholm

Du hittar också ett överflöd av inspiration för badrum i din näromgivning i Stockholm. Försök tänka ut vad just du behöver och uppskattar. Annars blir det för mycket att rensa bland alla fantastiska idéer.

Ta en titt i byggvaruhusen på hur olika typer av duschskåp, badkar, toalettstolar, tvättfat, bänkar och vitvaror fungerar. Du får sällan samma känsla på bild som när du får titta, känna och gå runt möblerna på riktigt. Utnyttja faktum att renovering Stockholm innebär ett enormt utbud av specialiserade affärer med allt du kan behöva för din badrumsrenovering.

Utnyttja kvadratmeterna

Storstäder innebär ofta mindre lägenheter eller villor. Om detta inte gäller dig, grattis! Men att renovera Stockholm och andra större städer betyder för många att du måste överväga noga hur du utnyttjar begränsade utrymmen.

Rita rummet på ett papper

Använd till exempel ett rutpapper med badrummets exakta mått och placera ut pappersmodeller av allt det nödvändiga. Eller rita med blyerts så att du kan sudda och flytta. Genom att lägga pussel på det här sättet kommer du snabbt på hur du bäst utnyttjar rummets potential.

Tänk praktiskt

Oavsett hur lyxiga och estetiska prylar du hittar, tänk på att allt ska vara lätt att tvätta av. Badrumsrenoveringar utan den hygieniska faktorn med redan i planeringsskedet kan lätt bli något helt annat än förväntat.

Lämna ett svar